Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam ediyor.

Adıyaman Müftülüğü

Hac farizasını yerine getirmek üzere Adıyaman'dan yola çıkan hacı adayları dualarla uğurlandı.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında deprem dolayısıyla ara verilen hafızlık eğitimleri tekrar başladı.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi Yeşiltepe Köyü İmam Hatibi Ahmet Öztürk, Türkiye Diyanet Vakfına 2 hafta içerisinde 43 adet kurban bağışı topladı.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Adıyaman Şubesi Kadın Kolları ve gönüllüleri, minik öğrencileri çeşitli hediyelerle sevindirdi.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Kahta İlçe Müftülüğü "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES )" projesi kapsamında bisiklet turu düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Adıyaman ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Adıyaman Kahta İlçe Müftülüğünce özel gereksinimli öğrenciler ziyaret edildi.

Adıyaman Besni İlçe Müftülüğü tarafından hacca gidecek vatandaşlara yönelik "Hac Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da  4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, 4-6 Yaş...

GÜNDEM

Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık yapıların enkaz kaldırma çalışmalarında sona gelinmesiyle ağır hasarlıların yıkımına geçildi.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerince yardım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.