Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Ankara'da görevi sırasında meydana gelen trafik kazasında şehit düşen polis memuru Musa Erdem, memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verildi.

Adıyaman İl Müftülüğüne bağlı Ümmü Mektum Görme Engelliler Kur’an Kursu ve İnandı Camii İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursu öğrencileri arasında "Kaynaşma...

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlatmış olduğu "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına minik öğrenciler kumbaralarıyla destek oluyor.

GÜNDEM

Adıyaman'da bir grup genç, işgalci İsrail'in Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesine yönelik saldırısı protesto etmek için Kahta ilçesindeki Roma dönemine ait...

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi tarafından depremzede yetim çocuklara kışlık kıyafet hediye edildi.

Adıyaman İl Müftülüğü "Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

Adıyaman İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında gençlere yönelik "Sabah Namazı Buluşması" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an kursları yeni eğitim öğretim yılına büyük bir heyecanla başladı.

Adıyaman Kahta İlçe Müftülüğü, eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi 140 aileye kırtasiye yardımında bulundu.

Diyanet İşleri Başkanlığının "Sosyal Sorumluluk" projesi kapsamında umreye giden Adıyamanlı gençler yurda dönüş yaptı.

Görevi sırasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Yunus Özbek, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verildi.

Adıyaman İl Müftülüğünce umreye gidecek öğrencilere yönelik seminer düzenlendi.