Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Adıyaman'da kurban tanıtım toplantısına katılan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Zeynel Abidin Akduman, "Dünyanın neresinde mağdur ve mazlum varsa TDV orada...

Adıyaman Sincik İlçe Müftüsü Mustafa Akgöz, mahalle ve köylerde ikamet eden yaşlı ve hastalara moral ziyaretleri düzenledi.

Adıyaman İl Müftülüğü Ebubekir Sıddık Kız Kur’an Kursunda, Kur’an-ı kerim, itikat, ibadet, siyer ve ahlak konuları üzerine yarışma düzenlendi.

Adıyaman Çelikhan İlçe Müftülüğünce Konteyner Kent'te bulunan Genç Ofisinde "Çocuk/ Genç Market" açıldı.

TDV

Adıyaman'da ikamet eden görme engelli kardeşler, Türkiye Diyanet Vakfına kurban vekaleti verdi.

Adıyaman İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından, "Vartana Prefabrik Kent Mescidi"nde engelli buluşması düzenlendi.

Adıyaman İl Müftülüğü din görevlileri, "Anneler Günü"nde depremzede anneleri ziyaret etti.

Adıyaman Gölbaşı'nda gerçekleştirilen "Orman Benim" etkinliğinde Kur'an kursu öğrencileri çevre temizliği yaptı.

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi GEÇERKEN Topluluğu, Safvan bin Muattal hazretlerinin türbesine ziyarette bulundu.

DEPREM

Bakan Işıkhan, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bugün sona erecek mücbir sebep halinin 31...

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünün gençlik faaliyetleri sürüyor.

Adıyaman Müftülüğü

Hollanda Lahey Din Hizmetleri Müşaviri Dr. Ömer Özgül ve HDV üyeleri Adıyaman'da yapılacak cami ve Kur'an kursu için start verdi.