Aile Haberleri

aile haberleri ve güncel aile gelişmeleri, aile ile ilgili tüm video, aile fotoğrafları ve aile haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Müftülüğünce sosyal hizmet kurumlarında yürütülen çalışmalara yönelik "Değerlendirme Toplantısı ve Hizmet İçi Eğitim Semineri" düzenlendi.

DÜNYA

Afganistan'ın kuzeyinde 300'den fazla aile, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Mezar-ı Şerif Ofisi desteğiyle yeniden içme suyuna kavuştu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adıyaman İl Müftülüğü tarafından başlatılan "Köyde Aile Sohbetleri" ve "Değerler Eğitimi" seminer programları devam ediyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Edirne İl Müftülüğünce düzenlenen Baba Okulu seminerinde konuşan Prof. Dr. Saffet Köse, ailelerin yıkılmasına en büyük sebebin ilgisizlik olduğunu söyledi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğünce Aile Destek Merkezi'nde destekleme kurslarına katılan kursiyerlere manevi eğitimler veriyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adana Yüreğir İlçe Müftülüğüne bağlı İhlas Camii'nde "Ailece Camide Buluşuyoruz" programı düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya İl Müftülüğünce başlatılan "Sevgin Umut Olsun" projesi kapsamında Filistinli ailelere destek ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde aileler şehitler için 2024 yılının ilk sabahında camilerde bir araya gelerek dua etti.

#KEŞFET

Âdâbımuâşeret kuralları çocuklara öğretilmeli ve onlar geleceğe hazırlanmalıdır. Diğer evlerde olduğu gibi kişi kendi evine girdiği zaman da selam vermelidir.

Filistin

İşgalciler, Batı Şeria'nın Beytüllahim kentinde Filistinli bir bedevi ailenin kaldığı çadıra insansız hava aracı ile kezzap dökerek saldırdı.

Aydın'da "Aileyi Ayakta Tutan Değerler" konferansında konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Fatma Yağız Kotan, "Kötülüklerden sığınılacak en muhkem kale, sevgi...

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Çevrimiçi Bölge İstişare Toplantısı" gerçekleştirildi.