Amasya Haberleri

amasya haberleri ve güncel amasya gelişmeleri, amasya ile ilgili tüm video, amasya fotoğrafları ve amasya haberleri Diyanet Haber sitemizde


Amasya Müftülüğü

Amasya Suluova İlçe Müftülüğünce "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında "40 Hadis Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

Amasya Müftülüğü

Amasya Üniversitesi Kulüp Tanıtım Günleri’nde açılan "Diyanet Gençlik Tanıtım Standı"na gençler yoğun ilgi gösterdi.

Amasya Müftülüğü

Amasya'da işgalci İsrail'in saldırılarından zarar gören Filistinlilere destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

Amasya Hattat Hamdullah Proje İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarını Filistinli kardeşleriyle paylaştı.

DİYANET HABER

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağında geçen yıl 14 Ekim'deki patlamada yaşamını yitiren 43 madenci dualarla anıldı.

KÜLTÜR - SANAT

Türkiye Yazma Eserler Kurumu Başkanlığının finansmanı ve Amasya İl Özel İdaresinin katkılarıyla restorasyon çalışmaları tamamlanan Amasya Bayezid Yazma Eserler Kütüphanesi...

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Amasya ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Almanya'nın Solingen kentinde 1993'te ırkçıların kundakladığı evde yaşamını yitiren Genç ailesinin 5 üyesi, katliamın 30. yılında Amasya'nın Taşova ilçesindeki mezarları...

Hollanda vatandaşı 54 yaşındaki Diana Hendrika Petronella, ziyaret için geldiği Amasya'nın Merzifon ilçesinde Müslüman oldu ve "Dilek" ismini aldı.

DİYANET HABER

Amasya'nın Merzifon İlçesinde yenileme çalışmaları tamamlanan tarihi Aşçı Hüseyin Ağa Camii'nin açılışı gerçekleştirildi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Amasya ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü tarafından vatandaşlara yönelik iftar programı düzenlendi.