Ardahan Haberleri

ardahan haberleri ve güncel ardahan gelişmeleri, ardahan ile ilgili tüm video, ardahan fotoğrafları ve ardahan haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ardahan ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftü Vekili Dr. Mustafa Demir, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

Diyanet TV’de ekranlara gelen "Hayata Dokunanlar" programının bu haftaki durağı Ardahan oldu.

Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokulları arasındaki "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması Bölge Finali" Ardahan'da yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde İl ve ilçe müftülükleri tarafından "Aile Haftası" dolayısıyla "En Güvenilir Sığınağımız: Aile" konulu konferanslar düzenlendi.

Ardahan İl Müftülüğü tarafından "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası" dolayısıyla engelli bireylere yönelik ziyaret gerçekleştirildi.

Ardahan'da din görevlileriyle bir araya gelen Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Mustafa Irmaklı, "Bizim en büyük imkanımız kardeşliğimiz, dayanışmamız, aile...

Ardahan İl Müftülüğü ve Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminer düzenlendi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Ardahan ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Ardahan Müftülüğü

Ardahan Hanak İlçe Müftülüğü tarafından "Ramazan ve Dayanışma" konulu konferanslar düzenleniyor.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan'da imam hatipli gençlerle bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Dr. Ulvi Ata, "Teknoloji ne kadar ileride de ...