Ardahan Haberleri

ardahan haberleri ve güncel ardahan gelişmeleri, ardahan ile ilgili tüm video, ardahan fotoğrafları ve ardahan haberleri Diyanet Haber sitemizde


Son yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Ardahan İl Müftülüğüne atanan Adem Karadeniz, yeni görevine başladı.

Ardahan İl Müftülüğü tarafından yaz Kur'an kursu öğrencilerine yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.

Ardahan Hanak Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, başarılı din görevlilerini ödüllendirdi.

Ardahan'a atanan görevdeki en genç Vali Hayrettin Çiçek, şehirdeki ilk ziyareti Diyanet Gençliğe oldu.

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ardahan Şubesi ev sahipliğinde “Eğitime Destek Platformu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Ardahan İl Müftülüğü tarafından Merkez Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik gezi programı düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftülüğü, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle emekli din görevlilerini vefa programında bir araya getirdi.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan il ve ilçe müftülükleri tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan'da Mevlid-i Nebi programında konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Enbiya Yıldırım, "İmam Hatip demek...

Ardahan İl Müftülüğünce Hadisi Şerif Ezberleme Yarışmasında dereceye giren Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencisi Berat Kalkan, ödülünü Filistin için bağışladı.

Ardahan İl Müftülüğü Site 4-6 Kur'an Kursu öğrencileri, harçlıklarıyla "Filistin Kardeşlerimizin Yanındayız" kampanyasına destek oldu.