Aydın Haberleri

aydın haberleri ve güncel aydın gelişmeleri, aydın ile ilgili tüm video, aydın fotoğrafları ve aydın haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangın, karadan ve havadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

GÜNDEM

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikasında çıkan yangına müdahale sürüyor.

Aydın Müftülüğü

Aydın İncirliova İlçe Müftülüğüne bağlı cami ve Kur'an kurslarında açılan Yaz Kur'an kurslarına gençler yoğun ilgi gösteriyor.

Aydın Müftülüğü

Aydın İl Müftüsü Hasan Güneş, "Geçmişten aldığımız ilhamla geleceğimizin teminatı gençlerimizi yetiştirme gayretindeyiz." dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Aydın ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

TDV

Aydın Valisi Yakup Canbolat, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesine verdi.

Aydın İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarından mezun olan 133 hafız, ilk kez düzenlenen icazet merasimiyle belge aldı.

Aydın İncirliova İlçe Müftülüğü Hz. Fatıma Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri, Didim Akbük Gençlik Merkezi ve İzcilik Tesislerinde kamp kurdu.

Ramazan

Diyanet İşleri Başkanlığı, Aydın merkez ve ilçelerinde itikafa girilebilecek camileri belirledi.

Aydın Müftülüğü

Aydın Germencik Yeni Mahalle ve Hayriye Aycan 4-6 Yaş Kur’an kursları minikleri için "İlk Orucum" etkinliği düzenlendi.

GÜNDEM

Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü üs bölgesindeki şantiyede şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, memleketi Aydın'da toprağa verildi.

Aydın Müftülüğü

Aydın İl Müftülüğü ve Efeler İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği "Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım" programında yüzlerce çocuk bir araya...