Bağımlılık Haberleri

bağımlılık haberleri ve güncel bağımlılık gelişmeleri, bağımlılık ile ilgili tüm video, bağımlılık fotoğrafları ve bağımlılık haberleri Diyanet Haber sitemizde


Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Uluhan Mahallesinde öğrencilere bağımlılıkla mücadele semineri ile kitap şöleni düzenlendi.

Samsun İl Müftüsü Seyfullah Çakır, "Ahlaki dejenerasyonun arttığı bir dönemde dini eğitim ve manevi rehberlik sunma sorumluluğumuz var." dedi.

Kayseri İl Müftülüğü tarafından bağımlılıkla mücadele koordinatörlerine yönelik "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" düzenlendi.

Isparta İl Müftülüğü Diyanet Gençlik gönüllüleri, bağımlılığa dikkat çekmek için yürüdü.

Bitlis İl Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik “Bağımlılıkla Mücadele Semineri” düzenlendi.

Şanlıurfa'da her hafta farklı bir ilçe ve kırsal alanda düzenlenen seminerlerle öğrenciler bağımlılık hakkında bilinçlendiriliyor.

GÜNDEM

Trabzon'da teknolojik bağımlılıkla mücadele için yazdıkları skeçleri sahneleyen psikolojik danışmanlar, ebeveynleri hem güldürüyor hem de düşündürüyor.

Muğla İl Müftülüğü tarafından yaz Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Bağımlılıkla Mücadele Semineri" düzenlendi.