Bursa Haberleri

bursa haberleri ve güncel bursa gelişmeleri, bursa ile ilgili tüm video, bursa fotoğrafları ve bursa haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Bursa'daki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İmam Hatip Ortaokulu, Kız Hafızlık Proje Okulu derslerini, kampüsündeki modern mimarisiyle dikkati çeken...

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğinden bulunuldu.

Bulgaristan vatandaşı Vıktor Denev, Bursa Gürsu İlçe Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde İl ve ilçe müftülükleri tarafından "Aile Haftası" dolayısıyla "En Güvenilir Sığınağımız: Aile" konulu konferanslar düzenlendi.

Romanya vatandaşı Elena Berdan'a, Bursa İl Müftülüğünde düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman oldu.

Namaz Vakitleri

81 il ve ilçelerinde ramazan bayramı hangi gün saat kaçta kılınacak? 2023 Ramazan bayramı ne zaman? Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa,...

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bursa ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

ALİ ERBAŞ

Bursa Ulu Camii’nde teravih namazı kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kulluğun ibadetlerle beslenmesi gerektiğini söyledi.

DİYANET HABER

Bursa'daki tarihi Ulu Camii'nin minareleri arasına asılı mahya, "Dünyada bir yolcu gibi ol" yazısıyla değiştirildi.

DİYANET HABER

Bursa'nın fethinin 697'nci yıl dönümü dolayısıyla tarihi Ulu Cami'de sabah namazı sonrası fetih duası yapıldı.

Bursa Müftülüğü

Bursa Keles İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünce gençlere yönelik iftar programı düzenlendi.