Bursa Haberleri

bursa haberleri ve güncel bursa gelişmeleri, bursa ile ilgili tüm video, bursa fotoğrafları ve bursa haberleri Diyanet Haber sitemizde


İHTİDA HABERLERİ

Bursa'da Kur’an-ı Kerim’den etkilenen Rusya Vatandaşı Tatiana, düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet Akademisi Bursa Dini Yüksek İhtisas Merkezi aday din görevlileri Filistin için dua programı düzenledi.

İHTİDA HABERLERİ

Tayland vatandaşı Supartchaya Phochai, Bursa İl Müftülüğünde düzenlenen İhtida Merasimi ile Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Bursa ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Bursa Müftülüğü

Bursa Kestel İlçe Müftülüğü tarafından "Filistin" temalı yıl sonu ÇEDES etkinliği düzenledi.

GÜNDEM

Bursa'da çıkan orman yangını söndürme çalışması 230 personel, 66 araç, 4 uçak ve 4 helikopterle sürüyor.

Yıldız Holding İslam Eserleri Koleksiyonu'ndan, hüsnühat eserlerinin de bulunduğu "Tarihin Akışında Meşhur Hattatlar" adlı sergi, Bursa'da sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Bursa İl Müftsü Yavuz Selim Karabayır, aslolanın yüreklerdeki sevgisizlik engelini kaldırmak olduğunu söyledi.

Bursa'da "Kadın Din Görevlileri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması"nın il finali gerçekleştirildi.

Bursa İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, Kadınlar Hafızlık 5 Cüz Kategorisinde Türkiye 1’ncisi olan Hava Gündoğdu’yu makamında kabul etti.

Bursa Gürsu İlçe Müftülüğü "Gençliğe Değer" projesi kapsamında gençlik buluşmaları hız kesmeden devam ediyor.

EĞİTİM

Bursa'da yaşayan imam hatip ortaokulu öğrencisi Alperen Şirin, 39 ülkeden 10 bin 371 öğrencinin katıldığı Kanada merkezli Uluslararası Caribou Matematik...