Cami Haberleri

cami haberleri ve güncel cami gelişmeleri, cami ile ilgili tüm video, cami fotoğrafları ve cami haberleri Diyanet Haber sitemizde


Muğla İl Müftülüğünce "Engelliler Haftası" dolayısı "Cami Engelli Buluşması" gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde başlatılan "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Sivas'ta cami gençlik buluşmaları devam ediyor.

Sivas'ta bir çocuk, gittiği caminin minber camını yanlışlıkla kırdı, not yazarak özür dileyip parasını bıraktı.

Adana’da din görevlileri, çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukları camiyle buluşturmaya devam ediyor.

Batman Kozluk İlçe Müftülüğü, Yunus Emre Ortaokulu öğrencilerine yönelik "Cami Çocuk Buluşması" programı düzenledi.

DİYANET HABER

Hatay'ın İskenderun ilçesinde sabah namazı için görevli olduğu camiye gittiği sırada saldırıya uğrayarak vefat eden Hasan İnci'nin cenazesi defnedildi.

DİYANET HABER

Hatay'ın İskenderun ilçesinde görevli din görevlisi Hasan İnci sabah namazı için camiye gittiği sırada husumetli komşusu tarafından pompalı tüfekle saldırıya...

Iğdır'da gönüllü gençler ile eğitmenler, "Restore Edilmemiş Cami Kalmasın Projesi" çerçevesinde kentteki camilerin zarar gören ve silinen süslemelerini onarıyor.

#KEŞFET

Ahşap kokusu ve kalem işi süslemeleriyle Hacı Musa Camii görenleri hayran bırakıyor.

DİTİB

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki Lennestadt beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Yeşil Camii öğrencileri, çevre temizliği için...

Adıyaman Müftülüğü

Hollanda Lahey Din Hizmetleri Müşaviri Dr. Ömer Özgül ve HDV üyeleri Adıyaman'da yapılacak cami ve Kur'an kursu için start verdi.

Muş Müftülüğü

Muş Malazgirt İlçe Müftülüğü, Ramazan Ay'ında düzenli olarak cami ve Kur'an kurslarına gelen öğrencilere kura ile bisiklet hediye edildi.