Çanakkale Haberleri

çanakkale haberleri ve güncel çanakkale gelişmeleri, çanakkale ile ilgili tüm video, çanakkale fotoğrafları ve çanakkale haberleri Diyanet Haber sitemizde


DEPREM

Ege Denizi, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesi açıklarında 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GÜNDEM

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde yetiştirilen, lezzeti, aroması ve rengiyle yurt içi ve yurt dışı pazarında ilgi gören şeftalinin hasadına başlandı.

GÜNDEM

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde ormana sıçrayan anız yangınıyla mücadele tedbirleri kapsamında 18 Haziran'da girişlerin durdurulduğu, dün bir bölümüne izin verilen Çanakkale...

GÜNDEM

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde tarım arazisinde ve ormanlık alanda etkili olan yangın nedeniyle boğaz trafiğinin tek yönlü askıya alındığı bildirildi.

GÜNDEM

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde çıkan orman yangınının söndürülmesi için çalışma başlatıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çanakkale ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

GÜNDEM

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesine çalışılıyor.

Çanakkale Gökçeada İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Vav Kuşağı Yarışması" tamamlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, Çanakkale'de vekaletle kurban organizasyonunu tanıttı.

GÜNDEM

Çanakkale, Balıkesir ve İzmir için kuvvetli sağanak uyarısında bulunuldu.

Çanakkale Müftülüğü

Çanakkale Gökçeada İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Vav Kuşağı Yarışması"nda 4. Ay görevini yerine getiren öğrencilere ödülleri verildi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü Diyanet İzci gençleri, Çanakkale'de 22-26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen 57. Alay Milli Bilinç Kampına katıldı.