Çankırı Haberleri

çankırı haberleri ve güncel çankırı gelişmeleri, çankırı ile ilgili tüm video, çankırı fotoğrafları ve çankırı haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çankırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Ulu Camii’nde düzenlenen programda buluştu.

GÜNDEM

Türkiye'nin önde gelen kavun üretim merkezleri arasında bulunan Çankırı'da sıcak hava kavun üretimine olumlu yansıdı.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülüklerince açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile sona erdi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü tarafından “Koruyucu Aile Günü” etkinlikleri kapsamında “Bir Yetime Aile Olmak” konulu panel düzenlendi.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, kurban vekaletini TDV Çankırı Şubesi’ne vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

GÜNDEM

Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından okulun uygulama alanlarında yetiştirilen küçükbaş hayvanlar, Kurban Bayramı öncesinde...

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çankırı ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Çankırı’da Cemaleddin Ferruh Erkek Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Bu camiler sadece namaz kılmak için yapılmış yerler değil, bu emekler boşa gitmesin....

Çankırı Karatekin Üniversitesi Camii'nde hutbe irat eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Şanlı bayrağımız bağımsızlığımızın sembolüdür. Gölgesinde kardeşçe...

Çankırı İl Müftülüğü tarafından hacca gidecek hacı adayları için "Hac Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çankırı ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?