Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Fransa'nın Lyon şehrinde yaşayan Aysen Serin, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'a gelerek çocuklara acı hatıraları unutturmak için çaba harcıyor.

Çorum Müftülüğü

​Çorum Oğuzlar ilçesi Ağaççamı köyünde Ramazan ayı boyunca camiye gelen çocuklar, bayramda çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Düzce Müftülüğü

Düzce'nin Yığılca İlçesine Bağlı Çiftlikköy Camii'nde Ramazan ayı  boyunca camiye gelen çocuklara din görevlisi Süleyman Altınhan önderliğinde bayram harçlığı dağıtıldı.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Müftülüğüne bağlı Sultan Reyhani Camii'nde, cami derslerine devam eden ve Kur'an eğitimi alan çocuklar bayram harçlığı ile ödüllendirildi.

DİYANET HABER

Bosna Hersek'te çocukların teravih namazına gitmesini teşvik için uygulanan geleneksel hediyeleşmeyi Türkiye'ye taşıyan bir grup genç, camiye gelen çocukları ayakkabılarına...

Ağrı Müftülüğü

Ağrı'da misafir edilen depremzede ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye edildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bağlar Şubesi tarafından çocuklara bayramlık kıyafet hediye edildi.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bitlis Şubesi, Ramazan bayramında yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları giydirdi.

Mersin Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mersin Şubesi Kadın Kolları, ilde misafir edilen depremzede ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye etti.

Bolu Müftülüğü

Bolu Seben İlçe Müftülüğünce çocuklar için "Tekne Orucu İftarı" düzenlendi.

İzmir Müftülüğü

İzmir Bornova İlçe Müftülüğü tarafından Ramazan ayı boyunca teravih namazlarını camide kılan çocuklar, ödüllendirildi.

İzmir Müftülüğü

İzmir İl Müftülüğü çocuk evlerinde kalan çocuk ve gençlerle iftar programında bir araya geldi.