Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Diyanet Haber sitemizde


Filistin

Katil İsrail güçlerinin yoğun bombardıman altında tuttuğu ve gıda krizinin giderek derinleştiği Gazze Şeridi'nde Ahmed Muhammed el-Halidi isimli Filistinli bir...

Filistin

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, Katil İsrail'in, Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesini top ateşiyle hedef aldığını, saldırıda bir çocuğun öldüğünü duyurdu.

Sakarya Adapazarı Şeyh Edebali Camii’nde çocuklara özel düzenlenen programa binlerce çocuk katıldı.

Kırklareli İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Cami Çocuk Buluşmaları" kapsamında çocuklar Nasreddin Hoca'yla bir araya geldi.

Hakkari İl Müftülüğünce düzenlenen "Cami Çocuk Buluşması"na katılan Vali Yardımcısı Furkan Berber, "Çocukları dinimizin istediği şekilde eğitmek ve Peygamber Efendimizin...

Tekirdağ Malkara İlçe Müftülüğü tarafından "Çocuklarımıza Namazı Nasıl Sevdirelim" konulu konferans düzenlendi.

#KEŞFET

Bir Ayet: Kesin olarak bilesiniz ki bu kitabı kuşkusuz biz indirdik ve onu mutlaka koruyan da yine biziz. (Hicr, 15/9)

#KEŞFET

Bir Hadis: “Allah'ım! Bozgunculuktan, münafıklıktan ve kötü ahlâktan sana sığınırım.” (Ebû Dâvûd, Vitr, 32; Nesâî, İstiâze, 21)

Tekirdağ Şehbal Çocuk Akademisi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'deki mazlumlara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesine bağışladı.

Osmaniye Müftülüğü

Osmaniye Sumbas İlçe Müftülüğüne bağlı Karaömerli Mahalle Camii'nde 40 gün boyunca 5 vakit namaza gelen çocuklar ödüllendirildi.

Konya İl Müftülüğünce, "Filistin'de çocuklar ölmesin, 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri anneleriyle duada buluşuyor" programı düzenlendi.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğü tarafından yetim çocuklar evlerinde ziyaret edildi.