Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Diyanet Haber sitemizde


Siirt'te, okula giden çocukların cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmak amacıyla başlatılan "Camiyi Seviyorum" projesinin final etkinliği...

Bir Ayet: "Mallarınız ve çocuklarınız sizin için ancak bir imtihandır; büyük mükâfat ise Allah’ın katındadır." (Tegâbün, 64/15)

Düzce'de 4-6 Yaş Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrencilere yönelik "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" etkinliği düzenlendi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF), dünya genelinde okula gidemeyen çocuk sayısının en fazla Nijerya'da olduğunu bildirdi.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’nin (DİTİB) 40’ıncı kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Mainz Dini Danışma Kurulu Başkanlığı, Rheinland Pfalz ve Saarland...

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü tarafından "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında düzenlenen "Bilgi Yarışması"nda birinci olan öğrenciler ödüllendirildi.

Bir Ayet

Çocukların eğitiminde hikmetli dil kullanmak önemlidir. Namaz, insanı kötülüklerden uzak tutar.

Denizli Müftülüğü

Denizli İl Müftülüğünce düzenlenen "100. Yılda Çocuklarımızla Yüz Şenlikte Buluşuyoruz" isimli etkinlikte minikler bir araya geldi.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğünce 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı münasebetiyle hastanede yatan çocuklar ziyaret edildi.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: "Hiçbir anne baba, çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır." (Tirmizî, Birr, 33)

Kars Müftülüğü

Kars İl Müftülüğü Sultan Alparslan Külliyesi Dersliklerinde 7-10 Yaş grubu çocuklar için "Çocuk Akademisi" projesi başladı.

Bitlis Müftülüğü

Bitlis İl Müftülüğü tarafından siyonist işgal rejiminin Gazze‘deki katliam ve soykırımına dikkat çekmek için “Filistin'de Çocuk Olmak” temalı ortaokullar arası...