Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Çorum ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesince yürütülen "Hediyem Kur’an Olsun" kampanyasına hayırseverlerin desteğiyle bin 800 adet Kur’an-ı...

Çorum Müftülüğü

Çorum Bayat İlçe Müftülüğüne bağlı Atıf Hoca Kur’an Kursu'nda hafızlık eğitimini tamamlayan öğrenciler belgelerine kavuştu.

DİYANET HABER

Oğuzlar Müftülüğünce yürütülen "Haydi Çocuklar Teravihe Koşalım Projesi" kapsamında ilçede teravih namazına giden öğrenciler için Oğuzlar Merkez Camii'nde tören düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Sungurlu İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sungurlu Şubesi iş birliğinde vatandaşların fitre, zekat ve diğer bağışlarını kabul etmek...

Çorum Müftülüğü

Çorum Bayat İlçe Müftülüğüne bağlı Atıf Hoca Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu'nda eğitim gören öğrenciler iftar programında bir araya geldi.

Çorum Müftülüğü

Çorum'da 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencileri için "Ramazan Çocuk Şenliği" düzenlendi.

DİYANET HABER

Çorum'un Sungurlu ilçesinde tarihi değeri olan 2 Kur'an-ı Kerim ile hançer ele geçirildi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

İlçe ve ilçe müftülükleri tarafından "Türk Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası" dolayısıyla Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İskilip İlçe Müftülüğü, gençlere yönelik iftar programı düzenledi.

Çorum Müftülüğü

Osmanlı geleneği olan Enderun usulü teravih namazı uygulaması Çorum'da devam ediyor.

Çorum Müftülüğü

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, üç ay boyunca camiye gelen çocuklara futbol topu hediye etti.