Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çorum Müftülüğü

Çorum Sungurlu İlçe Müftülüğüne bağlı Uyanık Camii'nde İmam Hatip Ortaokulu iş birliğiyle bilişim sınıfı açıldı.

Çorum Müftülüğü

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum İl Müftülüğü personelini "Üstün Başarı Belgesi" ile ödüllendirdi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü koordinesinde yapımı tamamlanan cami lojmanı ve Erkek Kur'an Kursu dualarla açıldı.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, kurban vekaletini TDV Çorum Şubesine vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Çorum Müftülüğü

Çorum İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Ebussuud Efendi Erkek Kur’an Kursu hafızlarına yönelik "Çanakkale ve Bursa Gezisi" düzenledi.

Çorum Müftülüğü

Çorum’un Mecitözü ilçesinde etkili olan yağışların ardından Elvan Çelebi türbesinin bulunduğu köyde rahmet ve şükür duası yapıldı.

Çorum Müftülüğü

Çorum Müftülüğüne bağlı Kafkasevleri Camii İmam Hatibi Şener Buğdaycı (44), yakalandığı hastalık sonucu vefat etti.

Çorum Müftülüğü

Çorum'un Alaca ilçesinde geçen yıl 5 bin öğrencinin katılımı ile düzenlenen "Öğrenme Şenliği" bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Çorum Müftülüğü

Çorum'daki özel bir Huzurevinde kalan asırlık çınarlar, Türkiye Diyanet Vakfına kurban bağışıyla 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

Çorum Müftülüğü

Çorum Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Türkiye Diyanet Vakfının 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na kurban bağışında bulunarak destek oldu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesince açılan "Kurban Bağış Standı"na vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.