Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çorum Osmancık İlçe Müftülüğü, gönüllülük esasına dayalı olarak din görevlilerine yönelik meal-tefsir dersleri başlattı.

Çorum’un Oğuzlar İlçesinde Kur'an-ı Kerim dersini seçmeli olarak alan öğrencilere Kur'an hediye edildi.

Çorum İskilip İlçe Müftülüğüne bağlı Ebussuud Efendi Kur'an Kursu ile 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Filistinli kardeşleri için harçlıklarını paylaştı.

Çorum İl Müftülüğü tarafından Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Farkındalık Seminerleri" düzenleniyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan "Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında Çorum’da Kur’an kursu öğreticilerine seminer verildi.

Çorum Alaca İlçe Müftülüğüne bağlı Hasan Hüseyin Kaya 4-6 Yaş Kur’an Kursu dualarla açıldı.

Çorum’daki ihtiyaç odaklı Kur’an kurslarında aileye yönelik eğitim seminerleri veriliyor.

Çorum Alaca İlçe Müftülüğü, üniversite eğitimi için ilçeye gelen gençleri çeşitli etkinliklerde buluşturuyor.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, 80 kişinin 8 mahalle bakkalına olan 82 bin lira tutarındaki borcunu ödedi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Osmancık İlçe Müftülüğünce "Gençliğe Değer" etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik "Tanışma Maçı" düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum Mecitözü İlçe Müftülüğüne bağlı Bayındır Köyü Camii İmam Hatibi Hacı Bursa (54), geçirdiği kaza sonucu vefat etti.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi, Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesine kayıt için gelen öğrencilere rehberlik hizmeti vermek amacıyla stant açtı.