Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çorum’un Sungurlu İlçesinde yaşayan Ramazan Bayık, umre için biriktirdiği 40 bin lirasını, Afrika’da açlık ve susuzlukla savaşan insanlara bağışladı.

Çorum İl Müftülüğüne bağlı Lalezar Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi gören 10. Sınıf öğrencisi Fatmanur İpek, 8 ayda hafız oldu.

Çorum Müftülüğü

Çorum Valiliği himayesinde İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü arasında şehirdeki çocuklar ve gençler...

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Çorum Şubesi bünyesinde inşası devam eden Hıdırlık Kur’an Kursunun inşaatı hayırseverlerin desteği...

Çorum Müftülüğü

Çorum’un Alaca ilçesinde "Maneviyatın 100’ü Seccadeni Al Gel" programı düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile 15 günlük servisli umre turuna kayıt yaptıran Çorumlu umre yolcuları için uğurlama programı düzenlendi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğünce baba olmanın önemine dikkat çekmek amacıyla 4 hafta sürecek "Baba Okulu Seminerleri" başladı.

Çorum Müftülüğü

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum İl Müftülüğü organizesinde din görevlileriyle bir araya geldi.

Çorum Müftülüğü

Çorum İskilip İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması" programında eller bu kez Filistin’de şehit olanlar için semaya açıldı.

Çorum Müftülüğü

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü personeli, Filistin halkı için aralarında topladıkları yardımı Gazze'ye ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Oğuzlar Şubesine bağışladı.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" düzenlendi.

Haiti vatandaşı Marc, Çorum İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.