Çorum Haberleri

Çorum haberleri ve güncel Çorum gelişmeleri, Çorum ile ilgili tüm video, Çorum fotoğrafları ve Çorum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kursu öğrencilerine yönelik planlanan "Her Ay Bir Konu Bir Konuk" projesi kapsamında müftülüklerce programlar düzenleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile Çorum'a özel 27 günlük umre turuna kayıt yaptıran 460 vatandaş dualarla kutsal topraklara uğurlandı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla inşa edilen Sungurlu Müftülüğü, Sungurlu Şehitler Yatılı Hafızlar Erkek Kur'an Kursu, Hacı Nebi Kelepircioğlu...

Çorum’un Boğazkale ilçesi Evci köyünde din görevlileri tarafından yürütülen dini hizmetlere halkın teveccühü giderek artıyor.

Çorum Sungurlu İlçe Müftülüğünce Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Ankara gezisi düzenlendi.

Çorum’un İskilip ilçesi Aşağı Örenseki Ortaokulunda "Siyer ve Ezanı Güzel Okuma Yarışması" gerçekleştirildi.

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı ile Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Diyanet Gençlik Merkezine ziyarette bulundu.

Çorum il merkezine bağlı Ahiilyas Köyü Camii hayırsever iş insanları tarafından yenilerek ibadete açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Çorum İl Müftülüğü organizesinde umreye gidecek vatandaşlarla bir araya...

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Çorum İl Müftülüğü personelini ziyaret etti.

Çorum Boğazkale İlçe Müftülüğü tarafından "Cami-Gençlik Buluşması" programı düzenlendi.

Çorum İl Müftülüğü, "Sizinle iftar, Gazzeli kardeşlerimizle iftihar ediyoruz" sloganıyla toplu iftar programı düzenledi.