Cuma Haberleri

cuma haberleri ve güncel cuma gelişmeleri, cuma ile ilgili tüm video, cuma fotoğrafları ve cuma haberleri Diyanet Haber sitemizde


HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 17 Mayıs 2024 tarihli ve "Ailemiz: Huzur ve Güven Kaynağımız" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 10 Mayıs 2024 tarihli ve "Medeniyetimiz, Vakıf Medeniyetidir" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

#KEŞFET

Diyanet İşleri Başkanlığı Yasin Suresi duası Arapça okunuşu. Mülk Suresi Arapça okunuşu. Nebe Suresi Arapça okunuşu. Kabir ziyareti okunacak dualar.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Mayıs 2024 tarihli ve "Dua: Rabbimize Sığınmanın Sözlü İfadesi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 26 Nisan 2024 tarihli ve "Her İşin Bir Ahlakı Vardır" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 19 Nisan 2024 tarihli ve "Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 12 Nisan 2024 tarihli ve "Gözümüzün Nuru: Namaz" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 05 Nisan 2024 tarihli ve "Kadir Gecesi: Kur’an’la Aydınlanan Gece" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 29 Mart 2024 tarihli ve "Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Kur'an-ı Kerim

Kur'an-ı Kerim'in on altıncı cüzünde hangi sureler yer almaktadır? On altıncı cüzde öne çıkan üç mesaj hangileridir? On altıncı cüz...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 22 Mart 2024 tarihli ve "Ramazan ve Ahiret Bilinci" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HABER

Edirne'de vatandaşlar, ramazanın ilk cuma namazını kılmak için selatin camilerde yoğunluk oluşturdu.