Cuma Haberleri

cuma haberleri ve güncel cuma gelişmeleri, cuma ile ilgili tüm video, cuma fotoğrafları ve cuma haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde hutbe irad eden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "15 Temmuz, azmin ve cesaretin...

#KEŞFET

Hadis-i şeriflerde cuma gününün önemi, Cuma günü ne zaman dua edilmelidir? Cuma gününde salavat çekmenin önemi

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 05 Temmuz 2024 tarihli ve "Zarûrât-I Hamseyi Muhafaza Edelim" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 28 Haziran 2024 tarihli ve "İslam, inandığımız gibi yaşamayı bize emreder" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 21 Haziran 2024 tarihli ve "Yaza Kur’an’la Merhaba" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HAC-UMRE

Kutsal topraklara hac görevi için gelen yüzbinlerce hacı adayı, cuma namazını Kabe'de kıldı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 14 Haziran 2024 tarihli ve "İnsanı İhya, Toplumu İnşa Eden İbadet: Hac" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

DİYANET HAC-UMRE

Kutsal topraklara hac görevi için gelen yüzbinlerce hacı adayı, cuma namazını Kabe'de kıldı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Haziran 2024 tarihli ve "Kurban: Rabbimize ve Kardeşlerimize Yakınlaşmanın Vesilesi" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 31 Mayıs 2024 tarihli ve "Haram: Allah ile Kul Arasındaki En Büyük Engel" konulu cuma hutbesi...

Kabe İmamı Abdur Rahman As Sudais, irad ettiği Cuma hutbesinde Filistin ve Mescid-i Aksa'da zafer için dua çağrısı yaptı.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 24 Mayıs 2024 tarihli ve "İslam Mefkûresini Diri Tutalım" konulu cuma hutbesi yayınlandı.