Cumhurbaşkanlığı Haberleri

cumhurbaşkanlığı haberleri ve güncel cumhurbaşkanlığı gelişmeleri, cumhurbaşkanlığı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanlığı fotoğrafları ve cumhurbaşkanlığı haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

EKONOMİ

Tasarruf tedbirleriyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

GÜNDEM

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına, Yargıtay Daire Başkanı Muhsin Şentürk'ün seçilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı "Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi"ne yönelik genelge Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olan ve 21 Ağustos 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle cami statüsüne çevrilen İstanbul'daki...

GÜNDEM

TBMM Genel Kurulunda, Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 yılı bütçesinin de yer aldığı Cumhurbaşkanlığı bütçesi görüşmelerine başlandı.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı uhdesinde, TÜBİTAK MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda 3. Ulusal Arktik Bilimsel Araştırma Seferi'ni gerçekleştiren...

Bir Ayet: Sizi yeryüzünün halifeleri kılan, size verdiği şeylerde sizi denemek için kiminizi kiminizden derecelerle üstün kılan O’dur…. (En’âm, 165)

Diyanet Takvimi

Bir Ayet: Sizi yeryüzünün halifeleri kılan, size verdiği şeylerde sizi denemek için kiminizi kiminizden derecelerle üstün kılan O’dur…. (En’âm, 165.)

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının, Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikleri vatandaşlarla buluşuyor.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısında memur ve emekli maaş artışları ile ilgili toplu görüşme süreci ele alınacak.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, oltalama sitelerinin son zamanlarda artığını belirterek, e-Devlet Kapısı kullanıcılarına uyarıda bulundu.