Depremzede Haberleri

depremzede haberleri ve güncel depremzede gelişmeleri, depremzede ile ilgili tüm video, depremzede fotoğrafları ve depremzede haberleri Diyanet Haber sitemizde


Edirne Müftülüğü

Edirne Uzunköprü İlçe Müftülüğünce ilçede misafir edilen depremzedelere yönelik program düzenlendi.

DİYANET HABER

Bulgaristan Cumhuriyeti Müslümanlar Diyaneti Başmüftülüğünce depremlerin merkez üstü Kahramanmaraş'ta 1400 kişilik iftar verildi.

Bolu Müftülüğü

Bolu İl Müftülüğüne bağlı Hasan-İbrahim Arabacıoğlu 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Ramazan kolisi hazırlayarak paylaşmayı öğrendi.

DİTİB

Almanya'nın Hamburg kenti Barmbek semtindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliği'ne bağlı Ali Paşa Camii 4-6 Yaş Kindermoschee Kur’an Kursu'nda eğitim...

Bitlis Müftülüğü

Bitlis Tatvan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tatvan Şubesi, depremden etkilenen vatandaşlara yönelik gıda yardımında bulundu.

DİYANET HABER

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde din görevlileri, hayırseverlerce bağışlanan ve kesilen adaklık kurbanları, Malatya'daki depremzedelere ulaştırdı.

Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi tarafından ilde misafir edilen depremzede ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

Bolu Müftülüğü

Bolu İl Müftülüğü ile Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilen "Kardeşim Soframda" projesi ile depremden etkilenen...

Kırıkkale Müftülüğü

Kırıkkkale İl Müftülüğü tarafından depremzede ailelere yönelik moral ve motivasyon programı düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Hendek İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hendek Şubesi, ilçede ikamet etmeye başlayan depremzede vatandaşları yalnız bırakmıyor.

Isparta Müftülüğü

Isparta İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Isparta Şubesi organizasyonunda ilde misafir edilen depremzede ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Adapazarı İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adapazarı Şubesi organizasyonunda ilçede misafir edilen depremzede ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.