Din görevlileri Haberleri

din görevlileri haberleri ve güncel din görevlileri gelişmeleri, din görevlileri ile ilgili tüm video, din görevlileri fotoğrafları ve din görevlileri haberleri Diyanet Haber sitemizde


Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğü "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında din görevlilerini buluşturdu.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Söğütlü İlçe Müftülüğü, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle din görevlilerini kahvaltıda buluşturdu.

Çorum Müftülüğü

Çorum İl Müftülüğünü ziyaret eden Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, din görevlilerinin haftasını tebrik etti.

Çorum Müftülüğü

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Müftülüğünü ziyaret ederek din görevlilerinin haftasını tebrik etti.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanlığı, depremzede din görevlileri tarafından hazırlanan "Sanat İle Yeşeren Umutlar Sergisi"ni sanatseverlerle buluşturdu.

Çorum Müftülüğü

Çorum Oğuzlar İlçe Müftülüğü "Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye'de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Adıyaman İl Müftülüğü "Mevlid-i Nebi ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla kan bağışı kampanyası düzenledi.

Sinop'un Ayancık ilçesinde din görevlileri tarafından başlatılan "Cami Market" projesi yaz Kur'an kursuna çocukların ilgisini artırdı.

Ardahan Müftülüğü

Ardahan Hanak İlçe Müftülüğü din görevlileri çevre farkındalığı için çevre temizliği yaptı.

Isparta Müftülüğü

Isparta Müftülüğü tarafından "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun İl Müftülüğünce hizmet süresini tamamlayarak emekli olan din görevlilerine ve Müftülük personeline plaket takdim edildi.