Dışişleri Bakanlığı Haberleri

Dışişleri Bakanlığı haberleri ve güncel Dışişleri Bakanlığı gelişmeleri, Dışişleri Bakanlığı ile ilgili tüm video, Dışişleri Bakanlığı fotoğrafları ve Dışişleri Bakanlığı haberleri Diyanet Haber sitemizde


DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Hollanda'nın Lahey kentinde, Türkiye'nin Lahey Büyükelçiliğinin yanı sıra Pakistan, Endonezya ve Danimarka'nın Lahey Büyükelçilikleri önünde de Kur'an-ı Kerim'e...

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin (GKRY) Limasol kentindeki camiye yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da Kur’an-ı Kerim’e karşı tekrarlanan aşağılık saldırıları en güçlü şekilde lanetledi.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'i hedef alan saldırıyı en güçlü şekilde lanetledi.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, İsrail güçlerinin işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin şehrinde düzenlediği baskını şiddetle kınadı.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, Yahudi yerleşimcilerin işgal altındaki Filistin'in Urif şehrindeki bir camiye girerek Kuran-ı Kerim'e yönelik saldırı gerçekleştirmesini lanetledi.

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı, fanatik Yahudi grupların işgal polisi korumasında Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlemesini şiddetle kınadı.