Ditib Haberleri

ditib haberleri ve güncel ditib gelişmeleri, ditib ile ilgili tüm video, ditib fotoğrafları ve ditib haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİTİB

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, "Ramazan niyettir, bize iyiliğe doğruluğa paylaşmaya niyet ettirir." dedi.

DİTİB

DİTİB Federal Gençlik Birliği'nin düzenlediği iftarda konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, "Hepimiz için DİTİB varlığı...

DİTİB

Duisburg DİTİB Merkez Camii’nde hafızlık eğitimi alan Kur’an kursu öğrencileri Cuma akşamları teravih namazı kıldırıyor.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliğince (DİTİP) Fransa'nın Strasbourg şehrinde düzenlenen Ramazan Fuarı Müslüman ve Fransız vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

DİTİB

Melle DİTİB Mimar Sinan Camii bu yıl da Melle Belediyesi'nin iftar davetine ev sahipliği yaptı.

DİTİB

Almanya’nın Köln kenti yakınında Bergneustadt beldesinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Merkez Camii'nde iftar sevinci yaşandı.

DİTİB

Almanya'nın Köln kentinde Türkler ve Almanlar, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Genel Merkezi'ndeki iftar programında bir araya geldi.

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne bağlı Nuru Osmaniye Camii Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremden etkilenen kardeşleri için bağışladı.

DİTİB

Almanya'nın Bavyera eyaleti Moosburg şehrinin 1250. kuruluş yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlandı.