Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


İzmir Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, İzmir’de gençlerle buluştu.

Iğdır Müftülüğü

Iğdır İl Müftülüğünce engelli bireylere yönelik "Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığının "Yazımda Kardeşlik Var" projesi kapsamında Iğdırlı gençler kampta buluştu.

Hakkari Müftülüğü

Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu, Derecik İlçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Eskişehir Müftülüğü

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından Osmangazi Üniversitesi kampüsünde açılan Diyanet Genç Ofis, üniversiteli gençlerin buluşma noktası oldu.

Eskişehir Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığınca yurt genelinde düzenlenen "Engelli Bireyler Arası Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması"nın Eskişehir'deki ayağı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Sakarya'nın Akyazı ilçesinde düzenlenen kurra hafızlık icazet törenine iştirak etti.

Elazığ Koç İlköğretim Okulu öğrencileri, harçlıklarını "Özgür Filistin’in Yanındayız" kampanyasına bağışladı.

Elazığ'da Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Din Öğretimi ve Hizmetleri Çalıştayı-2" gerçekleştirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, "Bu yıl Başkanlığımızın yaz Kur’an kurslarında 2 buçuk milyon öğrencimiz eğitimlerini...

Çorum Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile 15 günlük servisli umre turuna kayıt yaptıran Çorumlu umre yolcuları için uğurlama programı düzenlendi.

ALİ ERBAŞ

Bursa'da toplu icazet merasimine katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Kur'an'dan uzak olan bir hayat boşa geçirilmiş bir...