Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sivas Müftülüğü

Sivas Yıldızeli'nde hafızların icazet sevincine ortak olan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Kur'an kursunun cennete açılan kapı...

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Şanlıurfalı gençler, dualarla umreye uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Sakarya’dan yola çıkan umreciler dualarla uğurlandı.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya'da Kur'an Kursu Öğreticileri Semineri'nde konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Hilmi Karslı, "Kur'an-ı Kerim' in belirttiği hedefler...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülüklerince Filistin yararına hayır çarşıları açılarak kermesler düzenleniyor.

Nevşehir Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de "Peygamberimiz İman ve İstikamet" konulu konferans...

Muğla Müftülüğü

Muğla'da Gençlik ve Spor Bakanlığı yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine Diyanet İşleri Başkanlığı Manevi Danışmanlık hizmetleri tanıtıldı.

Mersin İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce genç gönüllülerin katılımıyla tüplü dalış etkinliği gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü Yurtlarında görev yapan manevi danışmanlarla bir araya geldi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığınca engelli bireylere yönelik düzenlenen hadis-i şerif ezberleme yarışmasında il birincileri belli oluyor.

Kastamonu’da Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile umreye gidecek 174 umreci düzenlenen törenle kutsal beldelere uğurlandı.

İzmir İl Müftülüğü öncülüğünde açılacak olan İzmir Konak Diyanet Evi için protokol imzalandı.