Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 15 Aralık 2023 tarihli ve "Adalet: Her Hak Sahibine Hakkını Vermek!" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı'nın kaleminden yazı dizisi Diyanet Haber'de okuyucularıyla buluşuyor.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Yılı Mütercim-Tercüman Alım Sınavı yer ve tarihleri belli oldu.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca "2023 Yılı Öğretmen (Okul Öncesi) ve Çocuk Gelişimcisi Alım Sınavı Yer ve Tarih Duyurusu" yayınlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca yarım asırlık kurumsal tecrübe ile yayın faaliyetine devam eden Diyanet dergilerine 2024 yılı abonelikleri başladı.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Allah’ın izni ile zulmün karşısındaki kararlı duruşumuz ve çabalarımız, insanlığın vicdanını harekete geçirinceye...

DİTİB

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB), ikincisi düzenlenen 'Dernek Başkanları İstişare Toplantısı'nda (DBİT), dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda şehit olan Piyade...

Kars İl Müftüsü Hamza Bayram, 4-6 Yaş Kur’an kurslarındaki minikleri ziyaret ederek Diyanet Çocuk Takvimi hediye etti.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Japonya

Japonya Tokyo Camii ve Diyanet Türk Kültür Merkezi bünyesinde kurulan Tokyo Camii Enstitüsü tarafından "Uzak Doğu'da İslam Sempozyumu" düzenlendi.