Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


İstanbul Pendik'te Nafize Havva Yıldırım 4-6 Yaş Kur’an Kursu'nun açılışını gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yeryüzündeki tüm...

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 22 Aralık 2023 tarihli ve "Müminlerin Ebedi Yurdu: Cennet" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen "Bir Tohum Ek Umut Yeşersin" projesi ile deprem bölgesindeki din görevlileri yalnız bırakılmıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, Diyanet İşleri Başkanlığının asıl gayesinin bu çağı hakikatle buluşturmak olduğunu söyledi.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Kilis İl Müftülüğü ev sahipliğinde düzenlenen "Tecrübe Paylaşımı Toplantısı"nda örnek din görevlileri projelerini tanıttı.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Huriye Martı, Kudüs davasının Müslümanlar için önemini vurgulayarak samimiyet çağrısı yaptı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, işgalci İsrail’in yaptığı zulmün dünyaya duyurulması gerektiğini belirterek, "Ne kadar çok duyulursa İsrail...

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "2023 Yılı Mühendis Alımı Sınavı II" yayınlandı.