Diyanet Haberleri

Diyanet haberleri ve güncel Diyanet gelişmeleri, Diyanet ile ilgili tüm video, Diyanet fotoğrafları ve Diyanet haberleri Diyanet Haber sitemizde


Türkiye genelinde camilerde 2023 yılının son cuma namazı vatandaşların yoğun katılımıyla kılındı. Okunan hutbede ise Noel uyarısı yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlara yönelik müftülüklerce seminerler düzenleniyor.

HUTBELER

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 29 Aralık 2023 tarihli ve "Muhasebe Bilinciyle Bir Ömür Geçirmek" konulu cuma hutbesi yayınlandı.

Diyanet Akademisi Başkanlığınca Aday Din Görevlileri II. Dönem Mesleki Eğitimleri'nin başlayacağını duyurdu.

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2023 Yılı Görevde Yükselme (Şube Müdürü) Sözlü Sınavı yer ve tarih duyurusu yayınlandı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Değerler Eğitimi Programı" kapsamında Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden Türkiye’ye gelen gençlerle bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yapımı tamamlanan Isparta Millet Bahçesi Camii dualarla açıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’u vefatının seneyi devriyesinde rahmetle andı.

DUYURULAR

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından "2023 Yılı Şoför Alım Sınavı" yer ve tarih duyurusu yayınlandı.

Kütahya Simav İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Simav Şubesi organizesinde Simav Diyanet Gençlik Merkezince "Özgür Filistin Kermesi" düzenlendi.