Diyarbakır Haberleri

diyarbakır haberleri ve güncel diyarbakır gelişmeleri, diyarbakır ile ilgili tüm video, diyarbakır fotoğrafları ve diyarbakır haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyarbakır Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonuyla kutsal topraklara gidecek ilk hacı adayı kafilesi için Diyarbakır Havalimanı'nda tören düzenlendi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Hz. Ebu Bekir Sıddık 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler, Kur’an-ı Kerim’e geçmenin sevincini...

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Diyarbakır ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

GÜNDEM

Diyarbakır'ın İslam orduları tarafından fethedilmesinin 1384. yıl dönümü dolayısıyla "Fetih Yürüyüşü" yapıldı.

Diyarbakır Kulp İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarında öğrenim gören öğrenciler, camileri ziyaret etti.

Diyarbakır Bismil İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencisi Umut Demircan Kur’an-ı Kerim okumayı öğrendikten sonra annesine öğretti.

Diyarbakır Bağlar İlçe Kaymakamı İsmail Pendik, Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Gençlik Merkezi öğrencileriyle bir araya geldi.

Diyarbakır Kayapınar İlçe Müftülüğü tarafından "Ulu Çınarlar" adlı proje hayata geçirildi.

Diyarbakır Bağlar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, depremden etkilenen kardeşleri için harçlıklarını bağışladı.

İHTİDA HABERLERİ

İngiliz vatandaşı Robert Mann, Diyarbakır İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Diyarbakır ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Namaz Vakitleri

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Diyarbakır ve ilçelerinde ramazan bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?