Diyarbakır Haberleri

diyarbakır haberleri ve güncel diyarbakır gelişmeleri, diyarbakır ile ilgili tüm video, diyarbakır fotoğrafları ve diyarbakır haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde yaşayan ve "Kız Öğrenciler Arası Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması"nda Türkiye birincisi olan 15 yaşındaki Sedef...

Diyarbakır Sur ilçesindeki Hazreti Süleyman Camii'nde "Hayat Namazla Güzeldir" etkinliği gerçekleştirildi.

EĞİTİM

Diyarbakır'da okul bahçeleri, öğrencilerin geleneksel oyunları oynayabilmesi için yeniden tasarlanıyor.

GÜNDEM

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bazı şehirlerde gökyüzünde görülen parlak ışık, kimi vatandaşlarca cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

GÜNDEM

Diyarbakır'da depremzedeler, konteynerlerin çevresini sebze bahçesine dönüştürdü.

DEPREM

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde saat 15:25’te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde 81 il ve ilçe müftülüklerince açılan Yaz Kur'an Kursları "Kapanış Programı" ile sona erdi.

GÜNDEM

Diyarbakır'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkta mandalar göletlerde serinliyor.

TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile TDV organizasyonunda Diyarbakır'da kesimi yapılan kurbanlıkların etleri deprem bölgelerine gönderiliyor.

TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) organizasyonunda, Diyarbakır'da yaklaşık 14 bin hisse kurbanın eti, kesimin ardından ihtiyaç sahiplerine...

EĞİTİM

Diyarbakır'da Bağlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kiptaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sağlık sektörüne teknik eleman yetiştiriyor.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Yenişehir İlçe Müftülüğü tarafından 300 Kur'an kursu öğrencisine mezuniyet töreni yapıldı.