Diyarbakır Haberleri

diyarbakır haberleri ve güncel diyarbakır gelişmeleri, diyarbakır ile ilgili tüm video, diyarbakır fotoğrafları ve diyarbakır haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyarbakır Bismil İlçe Müftülüğü tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans gerçekleştirildi.

Diyarbakır’da ihtiyaç sahibi 185 aileye "Çocuklarımızı Eğitime Hazırlıyoruz" kampanyası kapsamında kırtasiye yardımı yapıldı.

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğü "Cami-Gençlik Projesi" kapsamında yarışmaya katılan ve dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur'an kursu öğrencilerine yönelik planlanan "Her Ay Bir Konu Bir Konuk" projesi kapsamında müftülüklerce programlar düzenleniyor.

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğünce hizmet süresini tamamlayarak emekli olan din görevlilerine "Plaket" takdim edildi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Yenişehir İlçe Müftülüğü tarafından Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik “Hacivat ve Karagöz” gösterisi düzenlendi.

Diyarbakır İl Müftülüğü tarafından "Yazımda Kardeşlik Var" programı kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır İl Müftülüğü iş birliğiyle yürütülen "Tarih Yazan Çocuklar" projesi ile Yaz Kur’an Kursu öğrencileri milli ve manevi değerler ile...

Almanya vatandaşı Joanne Wıersıg, Diyarbakır Sur İlçe Müftülüğünde düzenlenen ihtida töreniyle Müslüman oldu.

Son yayımlanan "İl Müftüleri Kararnamesi" ile Diyarbakır İl Müftülüğüne atanan Celal Büyük, görevine başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın başlatmış olduğu "Özgür Filistin'in Yanındayız" yardım kampanyasına minik öğrenciler kumbaralarıyla destek oluyor.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, "İstikamet üzeri yürüyenleri Allah ödüllendirmeye devam eder. Dünyanın üç kuruş menfaatine gönlümüzü...