Dua Haberleri

dua haberleri ve güncel dua gelişmeleri, dua ile ilgili tüm video, dua fotoğrafları ve dua haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, şehitlerimiz için rahmet dileyerek sabah namazından sonra tüm camilerde dua edileceğini duyurdu.

Sivas İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sivas Şubesi organizesinde Ulu Camii'nde şehitler için dua programı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fransa’da gurbetçilerle bir araya geldiği sabah namazı buluşmasında şehit olan Mehmetçikler için dua...

#KEŞFET

Hz. Cüveyeriye kimdir? Peygamber Edendimiz Hz. Cüveyriye'ye hangi duayı öğretmiştir? Hz. Cüveyriye'nin duası.

İstanbul Üsküdar Aziz Mahmud Hüdayi Camii'nde "Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ve Gazze'ye Dua" programı düzenlendi.

Batı Trakya'da Türkler, bölgede ve ülke genelinde devam eden yangınlar nedeniyle yağmur duasına çıktı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Filistin İçin Dua" programı kapsamında sabah namazı buluşmasında Ankaralılarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Su İşleri tarafından yapımı tamamlanan 369 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr....

#KEŞFET

Bir Hadis: “…Mücahid, Yüce Allah"a itaat yolunda nefsinin isteklerine karşı mücadele eden kimsedir.” (İbn Hanbel, VI, 22; Tirmizî, Fedâilü"l-cihâd, 2)

#KEŞFET

Müslümanlar her durumda ve her zamanda Allah’a (cc) hamd edip ondan hayır ve bereket dilemelidirler.

#KEŞFET

Bir Hadis: “Allah'ım! Bozgunculuktan, münafıklıktan ve kötü ahlâktan sana sığınırım.” (Ebû Dâvûd, Vitr, 32; Nesâî, İstiâze, 21)

DİYANET HABER

Tokat'ta 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının 500 öğrencisi, işgalci İsrail'in Filistin'deki saldırılarına dikkati çekmek amacıyla için 3 dilde dua etti.