Dua Haberleri

dua haberleri ve güncel dua gelişmeleri, dua ile ilgili tüm video, dua fotoğrafları ve dua haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİTİB

Almanya’nın Köln kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Merkez Camii’nde Trabzon ilinin Köprübaşı ilçesinde ortaokul ve lisenin kurucu...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adana Yüreğir İlçe Müftülüğüne bağlı İhlas Camii'nde "Ailece Camide Buluşuyoruz" programı düzenlendi.

Abdest ne demektir? Abdest almanın önemi nedir?

Yurtdışından

Azerbaycan Bakü Şehitlik Camii'nde "Tüm Şehitlerimizi Anma, Hatim ve Dua" programı düzenlendi.

#KEŞFET

Bir Hadis: Rabbini zikreden kimse ile zikretmeyen kimsenin misali, diri ile ölünün misali gibidir.” (Buhârî, Deavât, 66)

Erzurum İl Müftülüğünce 1001 Hatim kapsamında düzenlenen "Kur’an-ı Kerim Ziyafeti ve Dua" programının ikincisi gerçekleştirildi.

Giresun Çanakçı İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Sabah Namazı Buluşması"nda şehadete kavuşan Mehmetçik ve tüm şehitler için dua edildi.

Giresun İl Müftülüğü’nce düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması"nda şehadete ulaşan tüm Mehmetçikler için dua edildi.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerler için sabah namazında dua edildi.

Malatya’nın Darende ilçesinde, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesinde şehit olan askerler için yapılan hatimlerin duası edildi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Fransa'da sabah namazı sonrası şehit Mehmetçikler için dua etti.

GÜNDEM

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 6 asker için...