Dua Haberleri

dua haberleri ve güncel dua gelişmeleri, dua ile ilgili tüm video, dua fotoğrafları ve dua haberleri Diyanet Haber sitemizde


Osmanlı Devleti'nin 34. Padişahı Sultan 2. Abdülhamid Han, vefatının 106. yılında dualarla anıldı.

Balkanlar

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'deki Miraç Kandili programında Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için dua edildi.

Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende afetzedelere konutları dualarla teslim edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremlerin birinci yılında Kahramanmaraş Kapıçam Şehir Mezarlığı'nı ziyaret etti. Ziyarette Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali...

Kahramanmaraş merkezli depremlerinin 1. yılında depremlerde hayatını kaybedenler için sabah namazı sonrası dua edildi.

Diyanet TV’nin TRT ile canlı gerçekleştireceği Mirac Gecesi programı Gaziantep Şahinbey Millet Camii'nden ekranlara gelecek.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yılı dolayısıyla yarın sabah namazında tüm camilerde hatim duası okunacağını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Camilerimiz, tevhidin olduğu kadar vahdetin, birlik ve beraberliğin, müminler arasındaki ebedi ve ezeli kardeşliğin sembolüdür." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni’ne katıldı. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr....

Rize'nin emekli müftülerinden, Fatih dersiamlarından büyük İslam alimi merhum Yusuf Karali, vefatının 55. yıl dönümünde Güneysu Yeşilköy Köyü'ndeki kabri başında...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Adıyaman İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, 6 Şubat 2023 depremlerinde vefat edenler için hatim kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Yurtdışından

Türkiye Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği organizesinde Bakü Şehitlik Camii'nde "Tüm Şehitlerimizi Anma, Hatim ve Dua" programı düzenlendi.