Engelli Haberleri

engelli haberleri ve güncel engelli gelişmeleri, engelli ile ilgili tüm video, engelli fotoğrafları ve engelli haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Karabük'te yaşayan ev hanımı Hatice Yanar'ın engelli çocuğuna hediye edilen kuzu, her yere peşinden gidiyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarihinde ilk kez "İşitme ve Görme Engelli" öğrencilere yönelik Kur'an Kursu Öğreticisi alınacak.

Diyanet İşleri Başkanlığınca engelli bireylere yönelik "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı hadis-i şerif ezberleme yarışması düzenlenecek.

DEPREM

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından artan hazır su tüketimini değerlendiren Abdulkadir Zeki Gülmez, topladığı mavi kapakları geri dönüşüme...

Kayseri İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünce "Engelsiz Cami Buluşmaları" düzenlendi.

GÜNDEM

Aksaray Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi resim ve boyama atölyesindeki çalışmalara katılan engelliler, el sanatlarıyla uğraşarak rehabilite oluyor.

Aydın Müftülüğü

Aydın İl Müftülüğü ve Efeler İlçe Müftülüğü engelli bireyleri kahvaltıda buluşturdu.

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi tarafından engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğinden bulunuldu.

Kırıkkale İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırıkkale Şubesi, engelli bireylere yönelik tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

GÜNDEM

Engelli gençler, bir günlüğüne askerlik heyecanı yaşadı.

İstanbul İl Müftülüğü tarafından "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası" etkinlikleri kapsamında konferans düzenlendi.

Ağrı İl Müftülüğü "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" sebebiyle engelli bireylerle bir araya geliyor.