Engelli Haberleri

engelli haberleri ve güncel engelli gelişmeleri, engelli ile ilgili tüm video, engelli fotoğrafları ve engelli haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından ihtiyaç sahibi engelli bireylere tekerlekli sandalye desteği sağlanıyor.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya İl Müftülüğünce kurulan "İyilik Sofrası"nda engelli bireyler ve aileleri iftar sevincini paylaştı.

GÜNDEM

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde yaşayan ve henüz tanısı konulamayan rahatsızlık nedeniyle 5 çocuğundan 2'sini kaybeden 53 yaşındaki Sultan Kılıç, aynı hastalığa...

İstanbul Havalimanı'nda, işitme engelli yolcu ve çalışanlara yönelik işaret diliyle cuma hutbe çevirisi uygulaması hayata geçirildi.

GÜNDEM

Kırşehir Valiliği tarafından Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturulan aşevinde hazırlanan yemekler, hasta, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Japonya

Japonya'da işitme ve konuşma engelli Kawakami Akemi, Tokyo Camii’nde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

GÜNDEM

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı.

Eskişehir İl Müftülüğü Engelli ve Gençlik koordinatörlükleri tarafından düzenlenen Gençlik-Engelli Buluşması, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Giresun İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü koordinesinde engellilerin katkılarıyla Filistin’e destek programı düzenlendi.

Kayseri İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Engelsiz Dostluk Projesi" kapsamında "Siz Gençler ile Beraber Olup Tüm Engelleri Aşıyoruz" temalı program...

Kayseri Yahyalı İlçe Müftülüğü tarafından "Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle engelli bireyler için program düzenlendi.

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kocasinan Şubesi iş birliğinde engelli bireylere tekerlekli sandalye hediye edildi.