Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Son yayımlanan "Valiler Kararnamesi" ile Erzurum Valiliğine atanan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi dualarla yeni görev yerine uğurlandı.

Erzurumlu nakkaş Kadir Çelebi, Oltu taşından tespihe "Kaplumbağa Terbiyecisi"nden esinlenerek farklı bir imame yaptı.

GÜNDEM

Erzurum'da gençler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 500 metrelik dev Türk bayrağıyla doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesindeki Ulusal Staj Programı kapsamında üniversiteli gençler müftülüklerdeki stajlarına başladı.

Namaz Vakitleri

81 il ve ilçelerinde Kurban Bayramı hangi gün saat kaçta kılınacak? 2023 Kurban Bayramı ne zaman? Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa,...

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Oltu İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarından mezun olan 58 öğrenci için "Hafızlık İcazet Merasimi" düzenlendi.

DİYANET HABER

Erzurum'da 90 yaşında vefat eden kanaat önderi Mehmet Eşref Ağgül, dualarla ebediyete uğurlandı.

GÜNDEM

Erzurum'un Aşkale ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DİYANET HABER

İlmi ve tasavvufi yönüyle öne çıkan Erzurumlu Eşref Ağgül Hocaefendi vefat etti.

DEPREM

Erzurum'un Aziziye İlçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DİYANET HABER

Osmanlı-Rus Savaşı'nda genç yaşta büyük kahramanlık göstererek gönüllerde taht kuran Nene Hatun adına memleketi Erzurum'da cami yaptırılacak.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il müftülüklerince "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantıları" gerçekleştiriyor.