Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Erzurum Müftülüğü

Erzurum Yakutiye İlçe Müftülüğünde 'Ulusal Staj Programı'na devam eden gençler, Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatını yakından tanıyarak şehrin dini ve kültürel...

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Tortum İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, Tortum Kaymakamı Fatih Bayram’ı ziyaret etti.

Erzurum Yakutiye ilçesindeki çocuklar, akşam ve yatsı namazı arasında camide vakit geçirerek Kur'an-ı Kerim öğrenmeye devam ediyor.

Erzurum’un Tortum İlçe Müftülüğüne bağlı Cihanlı Mahallesi Merkez Camii dualarla açıldı.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Yakutiye İlçe Müftülüğüne bağlı Aziziye Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlarla bir araya geldi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Erzurum İl Müftülüğü Konferans Salonunda din görevlileriyle bir araya geldi.

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Palandöken İlçe Müftülüğüne bağlı Yenişehir Hafızlık Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda hafızlarla bir araya geldi.

Erzurum Yakutiye İlçe Müftülüğünce yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullar ziyaret edildi.

Erzurum'da hafızların sevincine ortak olan Vali Mustafa Çiftçi, "Hafız-ı Kur’an’ın alnından öpülür" diyerek belgelerini takdim etti.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferans...

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’da üniversite öğrencileri “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında konferans düzenlendi.