Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri Diyanet Haber sitemizde


Erzurum Müftülüğü

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, ildeki yatılı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimi alan çocuklar için sağlık ve spor uygulamalarının başlatılacağını söyledi.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Palandöken İlçe Müftülüğünde bağlı Ebu İshak Camii İmam Hatibi olarak görev yapan Cihan Çavdar vefat etti.

Erzurum İl Müftülüğü tarafından Kur'an kursu öğreticilerine yönelik, "Stres Yönetimi ve Gençlerle Etkili İletişim" konulu seminer düzenlendi.

İngiltere vatandaşı Alexandra Marıa Fıalkoff (29) Erzurum İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

GÜNDEM

Kış turizmiyle öne çıkan ve "2025 EİT Turizm Başkenti" seçilen Erzurum, bu sezon doğal güzellikleri ve tarihi değerleriyle yazın da...

Erzurum İl Müftülüğü tarafından 20 ilçe müftülüğü personeline yönelik "İntiharı Önlemede Alınacak Tedbirler" konulu eğitim semineri düzenlendi.

GÜNDEM

Erzurum'da, 146 yıl önce yaşanan Osmanlı-Rus Savaşı'nda Aziziye Tabyaları'nda şehit olanlar dualarla anıldı.

GÜNDEM

Erzurum ve Ağrı'da karla mücadele ekipleri kışa hazır.

GÜNDEM

Erzurum'un Tortum ilçesi, sonbaharın gelmesiyle sarı, kahverengi ve kızılın tonlarına büründü.

DİYANET HABER

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Filistin'de yaşanan olaylara dair yaptığı paylaşımda "Filistin bir sınav kağıdı, her mümin kulun önünde" ifadelerine yer...

GÜNDEM

Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 1 dereceye düştüğü Sarıkamış'ta, ev ve kahvehanelerde sobalar yanmaya başladı.

GÜNDEM

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde bazı şehirlerde gökyüzünde görülen parlak ışık, kimi vatandaşlarca cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.