Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Erzurum'da devam eden sağanak hayatı olumsuz etkilerken, Palandöken ilçesinde bir yol çökme tehlikesi nedeniyle trafiğe kapatıldı.

GÜNDEM

Sağlık Bakanlığı, Ordu, Samsun, Muş, Erzurum, Elazığ ve Ağrı'da selden etkilenen bölgelerde 7 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timi ve...

GÜNDEM

Erzurum'da etkili olan şiddetli sağanak nedeniyle yollar su altında kaldı, bazı evleri su bastı.

GÜNDEM

Artvin, Erzurum, Kars ve Ardahan için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Erzurum Müftülüğü

Erzurum’un Olur ilçesinde yaşayan Güven ve Neşe Yılmaz çifti, oğulları Alparslan’ın sünnet düğününde takılan hediyelerin tamamını Filistin'e bağışladı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Erzurum ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Erzurum Müftülüğü

Erzurum Karaçoban İlçe Müftülüğü organizesinde mahalleler arası "Cami Gençlik Futbol Turnuvası" düzenlendi.

GÜNDEM

Erzurumlu 62 yaşındaki bisiklet tutkunu İlhami Yıldırım, sağlıklı bir yaşam için günde yaklaşık 20 kilometre pedal çeviriyor.

Erzurum’da kutsal topraklara gidecek hac kafilesi için Erzurum Havalimanı’nda uğurlama merasimi düzenlendi.

GÜNDEM

Erzurum'un Aziziye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde silah kazası sonucu şehit olan 26 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala, memleketi Erzurum'da toprağa verildi.

Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Din Görevlileri Arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması" gerçekleştirildi.