Espiye Haberleri

Espiye haberleri ve güncel Espiye gelişmeleri, Espiye ile ilgili tüm video, Espiye fotoğrafları ve Espiye haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi iş birliğinde öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Site Yatılı Kız Kur’an Kursu'nda hafızlık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hafızlık belgelerine kavuştu.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında mevlit programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye  İlçe Müftüsü Osman Gülbe, İmam-Hatipliler Haftası kapsamında Espiye'de bulunan İmam Hatip liselerini ziyaret etti.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından camiler ve Kur’an kursları için bağışta bulunan hayırsever vatandaşlar ziyaret edildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla "Engelli Buluşması" gerçekleştirildi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye'de din görevlilerine yönelik “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında kahvaltı programı düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce lise düzeyindeki okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu programlar düzenlendi.

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017'de bölücü terör örgütü mensuplarınca Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile şehit edilen...

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğinde yaz Kur'an kurslarına devam eden öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Giresun Espiye'de yaz Kur’an kursu öğrencilerine yönelik "Dini Bilgiler Yarışması" düzenlendi.