Etkinlik Haberleri

etkinlik haberleri ve güncel etkinlik gelişmeleri, etkinlik ile ilgili tüm video, etkinlik fotoğrafları ve etkinlik haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinlikleri düzenlendi.

Çorum Alaca İlçe Müftülüğü, üniversite eğitimi için ilçeye gelen gençleri çeşitli etkinliklerde buluşturuyor.

Diyanet İşleri Başkanlığınca hayata geçirilen "Baba Okulu" projesi kapsamında babalar çocuklarıyla bir dizi etkinliğe katıldı.

Burdur Çavdır İlçe Müftülüğünce düzenlenen fidan dikim etkinliğinde onlarca fidan toprakla buluştu.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının, Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikleri vatandaşlarla buluşuyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Ünal, "Mevlid-i Nebi Haftası"nın Diyanet’in en büyük organizasyonlarından biri olduğunu söyledi.

Çorum il ve ilçe müftülüklerince Kur’an kurslarında öğrenim gören öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

GÜNDEM

Bitlis'in Ahlat ilçesinde Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlamaları, "Sultan Alparslan Otağı"nın da kurulduğu millet bahçesinde başladı.

İstanbul'un yeni sembollerinden biri haline gelen Taksim Camii, bünyesindeki Taksim Camii İslam Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı ile çeşitli kültür-sanat...

Adana’da Yaz Kuran Kursu etkinlikleri kapsamında yaklaşık 500 öğrenciye kebap ikram edildi.

DİYANET HABER

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde camilerde düzenlenen yaz Kur'an kursunda çocuklar, etkinlik ve oyunlar eşliğinde Kur'an-ı Kerim eğitimi alıyor.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümünde ülke genelinde ve yurt dışında geniş kapsamlı...