Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Diyanet Haber sitemizde


Sakarya Müftülüğü

Sakarya'da vatandaşlar, Filistinlilere destek amacıyla sabah namazında bir araya gelerek dua etti.

Filistin

Yıllardır işgalci İsrail'in ablukası altında yaşam mücadelesi veren Filistinliler, zulme karşı haklı mücadelesini sürdürüyor.

GÜNDEM

Dışişleri Bakanlığı, İsrail-Filistin bağlamında yaşanan son gelişmeler hakkında yazılı açıklama yaptı.

GÜNDEM

Yurt genelindeki sivil toplum kuruluşları öncülüğünde meydanlarda toplanan vatandaşlar, Filistinlilere destek gösterisi yaptı.

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" saldırısı üzerine savaşta olduklarını söyledi.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde Cenin kentindeki bir köye düzenlenen baskında bir Filistinli vefat etti.

Filistin

İşgalci İsrail'in Batı Şeria'daki Cenin ve Akbet Cebr mülteci kamplarına düzenlediği baskınlarda çok sayıda kişi vefat etti.

Türkiye Diyanet Vakfı, "Okula dönüş projesi" ile işgal altındaki Gazze Şeridi'nde eğitime destek oluyor.

Filistin

İşgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde Tulkerim kentine bağlı Nur Şems Mülteci Kampı'nda bir Filistinli işgalcilerin açtığı ateş sonucu vefat etti.

Filistin

İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), 2022'nin işgal altındaki Batı Şeria bölgesinde çocuklar için "son 15 yılın en kanlı yılı" olduğunu...

Filistin

İslam ülkelerine, yönetimlere ve sivil toplum kuruluşlarına da çağrı yapan Kudüs ve Filistin Müftüsü Şeyh Muhammed Hüseyin, "Kutsal şehri Yahudileştirme...

Filistin

İşgal altındaki Nablus kentinde işgal güçlerinin ateşi sonucunda Filistinli genç hayatını kaybetti.