Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Diyanet Haber sitemizde


DİYANET HABER

Tokat'ta 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarının 500 öğrencisi, işgalci İsrail'in Filistin'deki saldırılarına dikkati çekmek amacıyla için 3 dilde dua etti.

Tekirdağ Şehbal Çocuk Akademisi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'deki mazlumlara ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesine bağışladı.

Şırnak İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şırnak Şubesi tarafından Filistin halkına destek amacıyla kermes düzenlendi.

Siirt Müftülüğü

Siirt İl Müftülüğünde görevli Şeyh Maruf Camii İmam Hatibi Lokman Ertaş, Filistin için başlatılan yardım kampanyasına 5 bin lira destekte...

Siirt Müftülüğü

Siirt'te 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli akranları için bağışladı.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde 6. sınıfta öğrenim gören 4 öğrenci kendi aralarında topladıkları 6 bin 35 TL’yi Gazze’de yaşayan savaş mağdurlarına...

Şanlıurfa il ve ilçe müftülükleri koordinesinde Filistin yararına kermesler düzenleniyor.

Şanlıurfa Bozova İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bozova Şubesi tarafından Filistinli mazlumlar yararına "Herkes İçin İyilik" sloganıyla "Hayır...

Sakarya Sapanca İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sapanca Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek kermesi açıldı.

Sakarya Ferizli İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ferizli Şubesi tarafından Filistin ve Gazze’deki mazlumlar yararına "Hayır Kermesi" düzenlendi.

Sakarya Adapazarı İlçe Müftülüğünce Filistin yararına düzenlenen "Hayır Kermesi"ne çocuklar da destek oldu.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ilkokul öğrencileri Sevdenur Bakas ve Betül Yıldız kumbaralarındaki harçlıkları Filistin’e bağışladı.